Op donderdagavond 20 juni wordt in Wieringerwerf voor het eerst een Alzheimer Cafe gehouden, een gratis trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en verzorgenden.

Marijke Verbeek vertelt uit eigen ervaring wat het betekent om een “niet pluis gevoel”te hebben. Hoe ook zij lange tijd heeft gedacht “Het zal toch niet waar zijn?” Nog niet zolang geleden heeft haar partner de diagnose Alzheimer gekregen. Zij deelt met de bezoekers haar ervaring over wat er na de diagnose allemaal op je af komt.

Meer informatie
Inloop is vanaf 19.15 uur en de avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur in Woonzorgcentrum Samen, aan de Lelypark 1 in Wieringerwerf. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie, neem contact op met Nelly Teeuwisse via 0224-0751902 of ga naar www.alzheimer-nederland.nl/regios/noord-holland-noord.

20 juni 2019: Alzheimer Café Wieringerwerf “Een niet pluis gevoel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *