Stichting Autismecafé Stede Broec houdt op donderdagavond 20 juni een gratis ontmoetingsplek voor en door ouders van kinderen met autisme.

Gespreksleiding is door Jaël Elkerbout. Om 19.30 uur is er ontvangst met koffie en thee, bij Het Vereenigingsgebouw aan de Hoofdstraat 206 te Bovenkarspel. Welkom en start avond is om 20.00 uur met pauze van 21.00 tot 21.15 uur. De tweede helft duurt tot 22.00 uur, met daarna informeel samenzijn tot 22.30 uur.

Aanmelden en meer informatie
Deze avond komt tot stand met subsidie van gemeente Stede Broec. Naast ouders zijn ook andere bezoekers welkom, zoals mensen met autisme, familieleden en hulpverleners. Belangstellenden hoeven zich niet vooraf aan te melden en mogen anoniem blijven tijdens de avond. Voor meer informatie, mail stichtingautismecafestedebroec@gmail.com of ga naar www.facebook.com/Autismecafé-Stede-Broec of www.autismecafe.nl.

20 juni 2019: Autismecafé Stede Broec “Autisme in je gezin”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *